Tavoitteena loistavaa markkinointia ja tuloksia

Loistava markkinointi ja hyvät tulokset on kaikkien yritysten oikeus. Mutta monillakaan mikro- ja pienyrityksillä ei välttämättä ole osaamista tai rahaa käyttää mainostoimistoja. Ennen kuin nyt!

DigiTimantilla on kaksi upeaa tavoitetta. Ensinnäkin tuottaa loistavaa, tuloksia tuottavaa markkinointia mikro- ja pienyrityksille sekä yhdistyksille. Toiseksi, opastaa ja neuvoa markkinoinnista kiinnostuneita tekemään itse loistavaa, kustannustehokasta ja tuloksia tuottavaa markkinointia.

DigiTimantti on helmikuussa 2016 perustettu yritys, joka toimii Ylämyllyllä kotitoimistossa. Alun perin yritykseni toimialaan markkinoinnin lisäksi kuului myös taloushallinto ja toimistotyöt Hittitoimisto Oy nimen alla. Heinäkuussa 2018 joidenkin viikkojen pohdinnan jälkeen tein kuitenkin päätöksen, että keskityn pelkästään markkinointiin ja sen myötä päätin myös yritykseni nimen vaihdosta DigiTimantti Oy:ksi. Samalla luonnollisesti yrityksen ilme sekä osa palveluista kokivat muutoksia. Toivottavasti tykkäät.

Tulevaisuudessa tarkoitukseni on auttaa nimenomaan lähialueeni yrityksiä ja yhdistyksiä täällä Pohjois-Karjalassa ja erityisesti Joensuun seudulla, mutta autan kyllä myös kaikkia Suomessa sijaitsevia yrityksiä ja yhdistyksiä.

DigiTimantin timanttinen tekijä

Hei,

Olen Jaana Mäkisalo ja olen ollut yrittäjänä vuoden 2016 helmikuun alusta lähtien. Aluksi yritykseni nimi oli Hittitoimisto Oy, mutta koska nimi kuulosti enemmän musiikkiin liittyvältä nimeltä, vaihdoin yritykseni nimeksi DigiTimantti Oy:n heinäkuussa 2018.

Alkuperäiseltä ammatiltani olen hotelli- ja ravintola-alan, myynnin ja markkinoinnin peruskoulutuksen käynyt tarjoilija ja vastaanottovirkailija. Tämän jälkeen Joensuussa työssä ollessani opiskelin talous- ja toimistopalveluiden merkonomiksi oppisopimuksella ja siihen perään suoritin kaksi audiovisuaalisen viestinnän ammattitutkintoa. Suomeksi sanottuna siis ammattitutkinnot koskivat markkinointimateriaalien suunnittelua ja toteutusta sekä nettisivujen tekoa.

Sen jälkeen opiskelin kauppatieteiden perusteita ja kävin taloushallinnon ammattitutkintoon valmistavan koulutuksen.

Paljon opiskelua, eikö? Mutta entä kokemus?

Olen tehnyt tehdastyötä parissa pörssiyhtiössä ja nähnyt Perloksen kaatumisen työssä ollessani. Olen ollut myös pääkaupunkiseudulla asiakaspalvelu- ja toimistotöissä, tehnyt kahvilassa töitä, ollut hotellin respassa ja tarjoilijana. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä olin usean vuoden eräässä yrityksessä toimistosihteerin töissä,  jossa tein julkisten hankintojen tarjouksia, laskutusta, talouden suunnittelua, perehdytystä, arkistointia, asiakirjahallintoa, markkinointia…

Näkemystä ja kokemusta siis löytyy hyvin monilta eri aloilta, eri tehtävistä sekä opiskelun että työn kautta.

Siksi kannustankin sinua nyt ottamaan yhteyttä minuun. Ota minulle puhelu numeroon 045 665 1268 tai jätä alla olevalla lomakkeella minulle yhteydenottopyyntö. 

Keskustellaan mitkä asiat tarvitsisivat yrityksessäsi pientä hiomista, kenties uusien toimintatapojen luomista tai ihan vain ideoimista.

Yhteystiedot

DigiTimantti Oy

Korpraalintie 12 A 1,
80400 Ylämylly

Soita 045 665 1268
Sähköposti: jaana.makisalo(at)digitimantti.fi

Seuraa sosiaalisessa mediassa

Yhteydenottopyyntö