Mistä asiakkaasi ja potentiaaliset asiakkaasi tunnistavat yrityksesi? Käytätkö joka kerta erilaisia värejä markkinoinnissa? Mietitkö minkälaisen mielikuvan annat asiakkaillesi?

Viestintää kuvien ja tekstin välityksellä

Graafinen suunnittelu saattaa sanana olla sinulle outo, mutta käytännössä törmäät graafisen suunnittelun töiden tuloksiin päivittäin, kun esimerkiksi katselet päivän lehdestä mainoksia tai etsit yritysten kotisivuilta tai somesta tietoa. Tai tapaat asiakkaan tai yhteistyökumppanin ja hän antaa sinulle käyntikortin tai esitteen.

Graafisessa suunnittelussa on käytännössä kyse viestin tuomisesta sinulle kuvallisessa ja tekstimuodossa. Perinteisin näistä on yrityksen logo, joka usein toistettuna tuo mieleen tietyn yrityksen ja kenties sen yrityksen laadun, vai mitä mieltä olet, kun näet Coca-Colan, Niken, Puma:n ym. suosittujen brändien logoista ja logokuvista

Kun yrityksellä on viestinnässään yhtenäinen ilme ja käytössään tietyt värit jatkuvasti, olipa kyse painetusta tuotteesta tai digitaalisesta mediasta, luo se luotettavuutta yritystä ja sen palveluita ja tuotteita kohtaan.

Kun haluat yhtenäisen ilmeen yrityksellesi, kannattaa se teetättää ammattilaisella.

Suunnittelen yrityksille ja yhdistyksille

  •  logot
  • käyntikortit
  • asiakirjapohjat
  • esitteet ja julisteet
  • mainokset
  • roll-upit
  • bannerit
  • tienvarsimainokset

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Jätä minulle yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella tai soita minulle. Yhteydenottopyynnön jättäminen minulle ja keskustelumme, ei sido sinua tilaamaan minulta vielä mitään. Keskustelun jälkeen lähetän sinulle vielä tarjouksen ja jos vahvistat tarjoukseni tilatuksi, vasta sitten alkaa yhteistyömme.

Olen sinuun yhteydessä ja keskustellaan yrityksesi tarpeista. Jos sinulla on jo esimerkiksi jokin sosiaalisen median kanava tai vanhat kotisivut, joita haluat uudistaa, laitathan viestikenttään näistä minulle tietoa/osoitteen.

Älä siis enää mieti, vaan jätä yhteydenottopyyntö alta!

DigiTimantti Oy

Korpraalintie 12 A 1,
80400 Ylämylly

Soita 045 665 1268
Sähköposti: jaana.makisalo(at)digitimantti.fi

Seuraa sosiaalisessa mediassa

Yhteydenottopyyntö