Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta 2020!

Lupasin kirjoittaa sinulle kuulumisia jo aikaa sitten, mutta omien kotisivujen muutostyöt, asiakkaiden työt, toinen työni sekä moni muu asia on vienyt huomioni. Niinpä ajattelin, että kun pikkuhiljaa nyt kaikki alkaa olla ennen joulua jo balanssissa, että kirjoitan sinulle nyt ennen kuin rauhoitun joulun viettoon.

Tämä vuosi on ollut rikas monipuolisuudellaan, tuonut iloja ja suruja. Suurin elämän muutos oli viime keväänä, jossa koko elämäni pyörähti ympäri avioeron ja uupumukseni vuoksi.

Aloitin keväällä osa-aikatyön turvatakseni edes jollain tavalla minun ja lasteni elämää ja nyt syksyllä teinkin päätöksen siirtyä kokonaan sivutoimiseksi yrittäjäksi toistaiseksi, koska kokopäivä yrittäjyys ja osa-aikatyö eivät olisi saaneet minua palautumaan.

Vuoden aikana olen kuitenkin saanut auttaa myös muita yrittäjiä niin yritystoiminnan kuin markkinoinninkin suhteen ja on ollut ilo huomata, että uupumukseni on alkanut hellittämään pikkuhiljaa.

Elämä on opettanut ja muistuttanut, että kukaan ei ole super ihminen, joka kestää kaiken mitä eteen tulee. Välillä on myös hyvä rauhoittua ja rentoutua, nauttia ystävistä ja uusiin ihmisiin tutustumisesta.

Ensi vuoden puolella esittelen sinulle upeita töitä, joita olen tänä vuonna tehnyt ja aiempiakin, jotka on jääneet esittelemättä. Tuon myös ensi vuoden puolella markkinointiin liittyviä tärkeitä asioita esille, sellaisiakin jotka saattavat tuntua itsestään selviltä, mutta pienillä viilauksilla saa aikaan kuitenkin parempia tuloksia.

Nyt on kuitenkin aika rauhoittua, hiljentyä, nauttia ihmisistä ja luonnosta ympärillä. Siksi toivotankin sinulle

Rauhallista ja rentouttavaa joulua sekä oikein upeaa ja lennokasta uutta vuotta!

♥ Jaana, DigiTimantilta