Haluaisitko, että joku opastaisi sinua jonkin markkinointityökalun käyttöönotossa?

Haluaisitko sparrausta yritystoimintaasi, apua julkisten hankintojen tarjouksen tekemiseen, kehittää  tai yksinkertaistaa joitakin yrityksesi toimintoja? Tai onko sinulla jotain muuta yritystoimintaasi liittyvää, johon tarvitsisit apua?

Tutustu palveluun ja ota yhteyttä jo tänään!

Kannattavaa ja järkevää toimintaa

Kipuiletko yritystoiminnassasi? Kustannuksia pitäisi kenties pienentää tai jotain toimintatapoja yksinkertaistaa? Kaipaisitko joskus jonkun mielipidettä, mutta ajattelet että konsultit ovat kalliita?

Yritystoiminnan pitäisi olla järkevää ja kannattavaa.

Mutta joskus käy niin, ettei näe metsää puilta ja kiertää vain noidan kehää, jolloin stressitaso nousee eikä saa sitäkään vähää aikaiseksi.

Vai mitä mieltä olet?

Jos olet tällaisessa tilanteessa, tarjoan sinulle ihan konkreettista tai kuuntelu/sparraus/keskusteluapua. Autan sinua näkemään metsän puilta.

Ota monipuolinen ammattitaito ja kokemus avuksesi

Olen ollut yrittäjänä vuodesta 2016 helmikuun alusta lähtien. Kuten kaikki yrittäjät, olen tehnyt virheitä ja oppinut niistä. Ehkä kuitenkin hieman vähemmän, johtuen siitä että olen nähnyt yrittäjyyttä vierestä jo kauan, mutta myös opiskellut sitä.

Alkuperäiseltä ammatiltani olen hotelli- ja ravintola-alan, myynnin ja markkinoinnin peruskoulutuksen käynyt tarjoilija ja vastaanottovirkailija. Tämän jälkeen Joensuussa työssä ollessani opiskelin talous- ja toimistopalveluiden merkonomiksi oppisopimuksella ja siihen perään suoritin kaksi audiovisuaalisen viestinnän ammattitutkintoa. Suomeksi sanottuna siis ammattitutkinnot koskivat markkinointimateriaalien suunnittelua ja toteutusta sekä nettisivujen tekoa.

Sen jälkeen opiskelin kauppatieteiden perusteita ja kävin taloushallinnon ammattitutkintoon valmistavan koulutuksen.

Paljon opiskelua, eikö? Mutta entä kokemus?

Olen tehnyt tehdastyötä parissa pörssiyhtiössä ja nähnyt Perloksen kaatumisen työssä ollessani. Olen ollut myös pääkaupunkiseudulla asiakaspalvelu- ja toimistotöissä, tehnyt kahvilassa töitä, ollut hotellin respassa ja tarjoilijana. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä olin usean vuoden eräässä yrityksessä toimistosihteerin töissä,  jossa tein julkisten hankintojen tarjouksia, laskutusta, talouden suunnittelua, perehdytystä, arkistointia, asiakirjahallintoa, markkinointia…

Näkemystä ja kokemusta siis löytyy hyvin monilta eri aloilta, eri tehtävistä sekä opiskelun että työn kautta.

Siksi kannustankin sinua nyt ottamaan yhteyttä minuun. Ota minulle puhelu numeroon 045 665 1268 tai jätä alla olevalla lomakkeella minulle yhteydenottopyyntö.
 

Keskustellaan mitkä asiat tarvitsisivat yrityksessäsi pientä hiomista, kenties uusien toimintatapojen luomista tai ihan vain ideoimista.

Yhteystiedot

Jätä minulle yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella tai soita minulle. Yhteydenottopyynnön jättäminen minulle ja keskustelumme, ei sido sinua tilaamaan minulta vielä mitään. Keskustelun jälkeen lähetän sinulle vielä tarjouksen ja jos vahvistat tarjoukseni tilatuksi, vasta sitten alkaa yhteistyömme.

Olen sinuun yhteydessä ja keskustellaan yrityksesi tarpeista. Jos sinulla on jo esimerkiksi jokin sosiaalisen median kanava tai vanhat kotisivut, joita haluat uudistaa, laitathan viestikenttään näistä minulle tietoa/osoitteen.

Älä siis enää mieti, vaan jätä yhteydenottopyyntö alta!

DigiTimantti Oy

Korpraalintie 12 A 1,
80400 Ylämylly

Soita 045 665 1268
Sähköposti: jaana.makisalo(at)digitimantti.fi

Seuraa sosiaalisessa mediassa

Yhteydenottopyyntö