Active Campaign -sähköpostimarkkinointi järjestelmän peruskurssi

199,00  sis. alv 24%

Active Campaign on yksi parhaista ja monipuolisimmista sähköpostimarkkinointiin tarkoitetuista järjestelmistä, johon olen törmännyt. Tällä Active Campaign:in peruskurssilla näytän sinulle alusta lähtien, miten teet Active Campaign tilin. Miten luot postituslistoja, lisäät jo tilanneita henkilöitä, miten luot lomakkeen ja liität sen WordPress sivustoon. Käydään läpi miten luot helpon automaation, esimerkiksi sähköpostitse käytävää verkkokurssia varten. Käymme läpi kuusi erilaista kampanja tyyppiä. Rakennamme uutiskirjepohjan ja uutiskirjeen, miten testaat uutiskirjeen toimivuutta.

Eikä pidä unohtaa tulosten raportointia, tagi-sanojen käyttöä ja WooCommerce verkkokaupan ja Active Campaign:in yhdistämistä. Active Campagnin voi myös liittää yhteen muiden järjestelmien kanssa, katsomme nopeasti mitkä nämä järjestelmät ovat.

Tällä kurssilla on 11 videota, joiden yhteispituus on yli 4 tuntia. Kurssi on käytössäsi vuoden ajan.

Active Campaign peruskurssin aihealueet ovat:

 1.  Active Campaigniin rekisteröityminen ja ohjausnäkymä
 2. Active Campaign postituslistan luominen ja tilaajan luominen
 3. Active Campaigniin postituslistan ja vahvistusviestin luominen
 4. Peruskampanjan luonti
 5. Automatisoidun kampanjan luonti
 6. Automaattiviesti kampanja
 7. A-B testikampanjavideo
 8. RSS testikampanjavideo
 9. Päivämääräpohjainen kampanjaviesti
 10. Active Campaign raportointi
 11. AC / Zapier yhteyden luominen ja katsotaan myös muita yhteyksiä

Tällä kurssilla siis opetellaan sähköpostimarkkinointiin tarkoitetun ohjelman Active Campaig:in käyttöä. Kurssi ei sisällä opetusta siitä, miten teet sähköpostimarkkinointia oikein. Jos haluat vinkkejä sähköpostimarkkinointiin, suosittelen että käyt lukemassa Timanttiblogista blogikirjoitukset ” Miten sähköpostimarkkinointi auttaa menestymään? ”, ” Miten teet sähköpostimarkkinointia oikein? ” ja ” Älä tee näitä virheitä sähköpostimarkkinoinnissa ”.