Hallitse sosiaalisen median kanavia helposti Smarterqueue:n avulla -verkkokurssi

49,00  sis. alv 24%

Tuntuuko sosiaalisen median päivittäminen aikaa vievältä ja vaikealta? Onko sinulla useita kanavia ja kenties profiileita, joille pitäisi julkaista säännöllisesti jotain sisältöä, mutta kaikkiin täytyy kirjautua erikseen? Haluaisitko julkaista säännöllisesti someen julkaisuja, ilman että sinulla menisi siihen tuhottomasti aikaa ja ettei sinun itsesi tarvitsisi ”roikkua” somessa?

Sosiaalisen median hallintatyökalu Smarterqueue:n avulla hallinnoit useita eri sosiaalisen median kanavia ja profiileja yhtäaikaisesti. Tämän työkalun avulla pystyt julkaisemaan julkaisuja samanaikaisesti kaikkiin some-kanaviin ilman, että sinun tarvitsee olla itse paikalla. Eli voit tehdä ja ajastaa julkaisuja vaikka koko vuodelle. Smarterqueue on maksullinen hallintatyökalu, mutta jo neljää kanavaa hallinnoit vaivaisen vajaan 19€:n kuukausimaksulla.

Tällä verkkokurssilla näytän alusta alkaen, kuinka lisäät profiilisi Smarterqueue:en. Näytän miten tehdään julkaisuja ja ajastetaan niitä. Ja aivan super huippu on julkaisujen viikko-/kuukausinäkymä. Eli pystyt suunnittelemaan julkaisuajankohdat etukäteen ja tekemään niille julkaisut samantien tai vaikka myöhemminkin. Tällöin saat kokonaiskuvan julkaisuista. Lisäksi käymme läpi Smarterqueue:n asetuksia sekä analytiikkatietoja, joita voit hyödyntää tulevia julkaisuja tehdessäsi.

Ostaessasi tämän kurssin, rekisteröidyt järjestelmääni ja saat kurssiin vuoden käyttöoikeuden. Eli voit vuoden ajan palata uudelleen katsomaan kurssin videoita, kun vain kirjaudut sisään.