Miten teet hakusanamarkkinointia Google Ads:illa itse? -verkkokurssi

99,00  sis. alv 24%

Olet varmaan huomannut Googlessa mainoksia kun etsit jotain. Ja kenties miettinyt, että miten voisit tehdä sitä itse? Vai oletko ostanut jostain kallilla hakusanamainontaa?

Tiedätkö, että voisit sitä tehdä samalla rahalla itsekin, jopa halvemmalla! Ehkä tiedät ja olet ehkä kerännyt rohkeutta opetellakin sen, mutta ajattelet ehkä että se on vaikeaa ja entä jos klikkaat väärästä kohti tms. että tuleekin kalliimmaksi?

Nyt voit tehdä hakusanamarkkinointia Googlessa itse eli juuri niitä mainoksia!

Olen rakentanut sinulle hakusanamarkkinoinnista Google Ads:issa verkkokurssin, jonka avulla opit tekemään itse erilaisia kampanjoita ja niihin mainoksia. Opit valitsemaan avainsanat ja lisäämään negatiiviset avainsanat. Voit tehdä alueellista hakusanamainontaa tai vaikka koko Suomeen.

Maksat markkinoinnista Googlelle vain klikkauksista.

Tällä kurssilla käyn myös läpi analytiikkaa, eli katsotaan yhdessä mistä näet, minkälaisia tuloksia saat ja millä hakusanoilla haettaessa mainoksesi tulee näkyviin.

Jaoin kurssin kolmeen videoon.

Ensimmäisessä videossa otetaan Google Ads käyttöön:

  • Katsotaan miten Google Ads tili otetaan käyttöön – kerron miten teet Google tilin tai jos sinulla on jo Google tunnukset, miten pääset sisään Google Ads tilille,
  • luodaan kampanja,
  • luodaan mainosryhmät,
  • luodaan mainokset,
  • valitaan avainsanat
  • valitaan mainosten päiväbudjetti, joka käytetään markkinointiin
  • valitaan mainosten esitysajat.

Ensimmäisen videon kesto on 1 tunti ja 11 minuuttia.

Toisella videolla käydään hieman läpi Google Ads työkalupalkkia ja tehdään mainoslaajennuksia. Tämän videon kesto on 30:45 minuuttia.

Kolmannella videolla pureudutaan mainoksista saatuun analytiikkaan. Mikä mainos on tehonnut parhaiten, miten se on näkynyt ja millä hakusanoilla. Opit tekemään raportin, josta saat joka kuukausi tarvitsemasi tiedot. Analytiikkaan pureudutaan lähes puolen tunnin ajan.

Eli ostaessasi tämän kurssin, käytössäsi on yli 2 tuntia opastusta Google Ads:iin vuoden ajan!

Aloita nyt, klikkaa kurssi ostoskoriin, rekisteröidy ostoksesi yhteydessä, maksa ja aloita Google Ads:in hyödyntäminen heti!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Miten teet hakusanamarkkinointia Google Ads:illa itse? -verkkokurssi”